Vi är alla på någon slags livsresa

Quesada är den finansiella samarbetspartnern för framtidsbyggare. Vi finns med under hela din livsresa. Det spelar ingen roll i vilket skede du befinner dig. Vi ser inte bara till var du är i dag utan lika mycket på vart du är på väg. Som kund hos oss kan du vara en talang som precis börjat bygga din framtid eller en redan framgångsrik entreprenör som vill dela med dig av din erfarenhet till nästa generations framtidsbyggare.

Vår ambition är att på riktigt föra samtal med dig om vad som verkligen spelar roll i ditt liv. Hur kan din förmögenhet investeras så att den bäst tillgodoser dina grundläggande mänskliga behov av ekonomisk trygghet - men även behov av personliga utmaningar, mening, kunskap och gemenskap?

Låter det annorlunda? Ja, Quesada är annorlunda!

Oavsett var i livet du befinner dig kommer du att ställas inför nya och okända frågor. Du kanske gjort din första investering i din startup eller fått tillökning i familjen och balanserar familjeliv med slitsamt företagsbyggande. Vårt erbjudande är utformat för att ge dig det finansiella stöd du behöver, oavsett vilket skede du befinner dig i. Du kan se oss som din finansiella PT.

Låter det annorlunda? Ja, Quesada är annorlunda!

En ny finansiell värld

Vi vet att det är en ny finansiell värld där ute, med helt nya förutsättningar för finansiella tjänster. Å ena sidan leder digitaliseringen till mer internetbaserad värdepappershandel och transparent prissättning, å andra sidan ökar behovet av ett mer personligt utbud av tjänster med delad uppsida.

I en globaliserad värld med ökad rörlighet och snabbare uppbyggnad av förmögenhet ser vi också en helt ny typ av förmögna. Människor som inte nöjer sig med de finansiella lösningar som erbjuds på marknaden i dag utan som vill skapa nya lösningar. De ser helst att deras kapital inte bara växer utan också bidrar till en bättre värld och skapar bestående värden.

Där andra ser hot ser vi möjligheter. Det bygger hela vår verksamhet på.