Q-Podd

Q-podd är en digital mötesplats för Sveriges framtidsbyggare. En serie av livsresor som presenteras av oss på Quesada. Med framtidsbyggare menar vi alla personer, unga som erfarna, som bygger vår framtid och skapar välstånd för sig själva och andra.

Första säsongen av Q-podd var en succé med över 13 000 lyssnare till våra avsnitt med de populäraste framtidsbyggarna. Vår ambition är att alltid se varje persons individuella drivkrafter och drömmar. I säsong två fortsätter vi att uppmärksamma olika framtidsbyggares visioner så att Quesada kan vara med och bidra till en framtid av människor som bygger välstånd i samhället.

I andra säsongens premiäravsnitt lämnar vi plats åt Martin Rolinski. Han är ingenjören, entreprenören och sångaren som blev världskändis vid 21 års ålder, då var han frontfigur för electropopgruppen Bodies Without Organs. Idag får kärleken till körsången honom att gå igång. Lyssna till ett enormt motiverande och reflekterande avsnitt med en samhällsbyggare av rang, Martin Rolinski.