Q-Podd

Q-podd är en digital mötesplats för Sveriges framtidsbyggare. En serie av livsresor som presenteras av oss på Quesada. Med framtidsbyggare menar vi alla personer, unga som erfarna, som bygger vår framtid och skapar välstånd för sig själva och andra.

Första säsongen av Q-podd var en succé med över 13 000 lyssnare till våra avsnitt med de populäraste framtidsbyggarna. Vår ambition är att alltid se varje persons individuella drivkrafter och drömmar. I säsong två fortsätter vi att uppmärksamma olika framtidsbyggares visioner så att Quesada kan vara med och bidra till en framtid av människor som bygger välstånd i samhället.

I Q-podds senaste avsnitt möter vi entreprenören, Vd:n och medgrundaren Per Nord. Han är den digitala entreprenören som vill digitalisera restaurangbranschen genom AI. Leeroy har tagit fram en mjukvara som digitaliserar hela restaurangindustrin, allt från hur man bedriver drift och operations internt till hur man säljer till sina kunder. Hör om historien bakom företaget, från bortgång och utmattningsdepression till hur man kämpar sig igenom och vänder motgångarna till något positivt.