Q-Podd

Q-podd är en digital mötesplats för Sveriges framtidsbyggare. En serie av livsresor som presenteras av oss på Quesada. Med framtidsbyggare menar vi alla personer, unga som erfarna, som bygger vår framtid och skapar välstånd för sig själva och andra.

Första säsongen av Q-podd var en succé med över 13 000 lyssnare till våra avsnitt med de populäraste framtidsbyggarna. Vår ambition är att alltid se varje persons individuella drivkrafter och drömmar. I säsong två fortsätter vi att uppmärksamma olika framtidsbyggares visioner så att Quesada kan vara med och bidra till en framtid av människor som bygger välstånd i samhället.

Samhällsbyggaren från Handelshögskolan, med ett brinnande intresse för att lösa samhällsutmaningar startade hon 2013 tillsammans med två medgrundare bolaget Toborrow med fokus på crowdlending, en mötesplats där företag och investerare växer tillsammans. Hennes idrottsbakgrund satte grunden för att sätta tydliga målsättningar och stora visioner, lyssna på denna inspirerande intervju med entreprenören och grundaren av Toborrow Sofie Lundström.